Monday, 9 June 2014

Thank you 1WHP =)

Assalamualaikum... =)
Hai. Selamat bekerja di hari Isnin. Cuti 2 hari mmg tak terasa kan? Especially tok aku yg mmg ade great weekend with him! Cehhhh. Haha belagak betul..
Alhamdulillah rezeki di pagi hari. Sejak aku join business 1WHP, mmg ada je rezeki masuk. Tak menyesal masuk sebab berbaloi-baloi. Balik modal + hasil berganda. Barulaa hipster! Hehehe :p
Masih ada lagi ke yang tak tau tentang 1WHP? Google ye sayang. Make your own research first. Tiada paksaan untuk kita join sesuatu. Just think by urself. Alaaaa, modal RM55 je pun. Tak luak mana. :)
Aku malas la nak cakap banyak-banyak. Kang kate propa lebih pulak. For those yang nak tahu lebih lanjut pasal buisness ni and bulk sms, boleh sms/whatsapp/wechat kat no ni 0132760463. In shaa Allah kita sama-sama membantu =D
Tak lama lagi boleh la pk pasal ni pulak. Tetttt. Haha, no komen. Just pray for us. Aamiin =)

6 comments:

  1. alhamdulillah. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. murah rezeki.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki selalu.. =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...