Monday, 10 February 2014

Mencari Tukang Jahit Pukal

Assalamualaikum :)

Hi lovers!

Korang sihat? Lunch time already! Tapi sebelum tu, nk urus satu benda dulu. Hehe

Aku sekarang dalam proses nak branding sendiri barang-barang yg aku jual thru online. So sekarang nak mencari tukang jahit yg boleh menjahit secara pukal. Kalau aku berpuas hati dengan hasil kerja korang, aku memang akan pilih korang sebagai tukang jahit rasmi aku untuk masa-masa akan dtg. Hee

Ciri-ciri yang diperlukan:

  • Seorang yg berpengalaman dan memang suka menjahit
  • Boleh menjahit baju secara pukal, minimum 30 pasang dan mampu siapkan dalam tempoh yg diberikan
  • Seorang yg menjahit dengan kemas dan teliti
  • Seorang yg kreatif, especially tok gabungan warna dan sebagainya
  • Keutamaan akan diberikan pada mereka yg boleh design baju
  • Boleh menjahit semua jenis pakaian wanita, termasuk blouse dan skirt
  • Kalau boleh tukang jahit tu mestilah duduk sekitar Bangi / Putrajaya
Kalau korang ada semua ciri-ciri tu or kenal sesiapa yg ada ciri-ciri tu boleh call/SMS/whatsapp kat no ni --->> 0132760463

Atau pun emel details kepada farafirhana@yahoo.com

Harap kita dapat bekerjasama dengan jaya! xoxo :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...