Thursday, 14 November 2013

Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


41 comments:

  1. bw dari GA yg sama . gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

    boleh Bogwalking mereka yg join..
    http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its my pleasure.. Not a big deal =)

      Delete
  3. Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. Fara da hit awak jugak.. Good Luck! =)

      Delete
  4. dari GA yg sama..balas kunjungan..

    ReplyDelete
  5. hye ! thanks terjah + follow . Sis datang balas kunjungan + follow . Good luck ! :D

    ReplyDelete
  6. datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
    good luck..

    ReplyDelete
  7. hai,

    salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

    jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai. Salam ukhwah fillah =)

      Thanks, will hit u back :D

      Delete
  8. bw sini n follow
    dri segmen yg sama..
    gd luck :)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen sm.. done folo u back...

    ReplyDelete
  10. Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang same

    jemput singgah ke blog

    http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Thanks, good luck! :)

      Delete
  12. balas kunjungan.salam perkenalan..

    all da best fara =)

    ReplyDelete
  13. Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..thanks a lot..Good luck to you too! :D

      Delete
  14. Ziarah kembali dr GA sama.. Moga berjaya =D

    ReplyDelete
  15. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    Dari giveaway sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, will hit u back. Good Luck Dear! =)

      Delete
  16. Assalamualaikum. Blogwalking sini...

    Btw, jom join untuk memeriahkan lagi segmen di blog fafa. Suka hati nak buat entry atau tak. Yang penting, harap sudi join. Nak meriah sikit. Hehe XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalm =)

      In shaa Allah akan join.Thanks for inviting me :D

      Delete
  17. dari segmen yang sama :3

    http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  18. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  19. hai there,, come to visit you from http://belogisam.blogspot.com.. dari segmen hh ini,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...