Sunday, 4 October 2015

Dove Nutritive Solutions

Assalamualaikum =)
Hai korangs. Busy ke? Haaa hari ni aku nak ucap thank you dekat Nuffnang sebab tempek iklan Dove kat blog ni. Rasanya mmg dah lama gila tak dapat iklan tau. Sampai merajuk da dgn Nuffnang ni. Kahkahkah
Okay, sbg tanda penghargaan, ni nak share sikit dengan korang pasal DOVE! Sape pengguna Dove sini? Yeyyy kita geng! Sbb aku juga pengguna Shampoo Dove :) Kadang kadang la. Haha. Sebab aku ni jenis tak suka stick pada satu shampoo. Selalunya aku akan tukar-tukar. Dove is one of it la. Sebab bau dia mmg wangi! Rambut pun jadi lembut. Gituuu. Tapi kena dengan conditioner sekali la. Kalau pakai shampoo je maybe tak lembut sgt :p

Okay pada yg tak tau, Dove adalah personal care brand di bawah company Unilever. Unilever ni company besar based dekat UK. Dulu aku pernah buat assignment pasal Unilever. Tapi semestinya, hanya cebisan je yg aku ingat. Hahaha. Kalau korang nak tau, Dove bukan hanya keluarkan produk penjagaan untuk wanita sahaja, tetapi ada jugak untuk lelaki.
Mana nak dapat produk Dove? Kat pasaraya banyak! Hehe. Selalu aku beli dekat Watson or Guardian. Tapi aku prefer Watson. Hihi. And kalau korang perasan sebenarnya ada sesetengah mall yg jual dengan harga yg lebih mahal berbanding Watson. That's why la aku selalu beli kat Watson.



credit to Google Image
Okay sebagai penutup, aku letak sikit gamba products Dove untuk korang. Till we meet again! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...