Monday, 7 July 2014

Bunch of thanks ;)

Assalamualaikum =)

Selamat pagi!

Hari tu aku ade join segmen dari blogger otai kita, Kak Mia Liana =)
Alhamdulillah, ramai yg dtg berkunjung ke blog ni. Thanks! Sementara tgh free ni, mmg nk g terjah satu-satu blog yg sama sama join segmen ni.

 
Haaaa, sape sape yg tgh bosan tu, meh la join blogwalking blog-blog ni. Boleh pegi SINI.

Marilah kita mengeratkan lagi hubungan sillaturrahim dan meramaikan sahabat..

Selamat berjalan!

27 comments:

  1. salam perkenalan..lya singgah dri segmen yg sama.trus follow cne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ye..

      Fara pun dah follow blog asha.. Salam ukhwah fillah! :)

      Delete
  2. masih xabis lg ayie nak terjah.. hehe kejap lg smbng terjah..ad lg 40 blog xpeg lg nie.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..fara pun baru abes BW ni..fuhh, akhirnye. hehe..

      goodluck ye, slow2..hehe :)

      Delete
  3. SALAM DAN FOLLOW BACK
    THANKS SUDI FOLLOW KEEP IN TOUCH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, thanks..

      Salam ukhwah fillah :)

      Delete
  4. datng dan follow sini
    salam perkenalan ea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh..thanks ye..

      Salam ukhwah fillah :)

      Delete
  5. follow sini jugak..thanks sebab sudi jadi followers ke-1000..:D salam kenal.

    ReplyDelete
  6. TERIMA KASIH KERANA SUDI FOLLOW.. I'' FOLLOW YOU BACK ;-)

    ReplyDelete
  7. saja singgah mai sini noo ;-)

    ReplyDelete
  8. akak singgah dan balas follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak..

      Salam ukhwah fillah ye ;)

      Delete
  9. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..thanks ye..

      Salam ramadhan juga buat awak ;)

      Delete
  10. Assalammualaikum ..saya dtg bls kunjungan dan follow :) . Salam ramadan, moge ramadan kali ini lebih bermakna dan diberkati. In shaa Allah :)

    p/s: best lagu kt blog awak ni >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..thanks!

      Aamiin..mudah-mudahan..awak pun ye..
      Ni lagu Rixton - me and my broken heart..boleh la google and download. Hehe :)

      Delete
  11. salam fara, ika dtg lawat dri segmen kak mia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..

      Hai Ika, thanks for visit here ;)

      Delete
  12. datang dr egment yang sama....salam perkenalan...

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan dan salam ramadhan. Saya baru blogwalking ni.
    Dari segmennkak mia jgk :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...