Wednesday, 9 July 2014

PESTA GOL!!!!

Assalamualaikum ;)
Hai, good morning!
Ada sape-sape bangun sahur pastu tengok bola pagi tadi? *SAYA*
Mana taknyee, set jam kol 4.30 tapi kol 4 lebih da terjaga disebabkan bunyi bising dari bawah. Yelaa, bawah uma aku kan kedai mamak. Mmg port  tok lepak tgok bola..Lagi-lagi student..
Mula-mula tahan je, last-last tak ley handle gak, aku pun bangun la. Makkk aihhh, bukak2 dah 6 gol!!HAHAHA
Go GERMANY!
Aku punye la rsau bila German match dgn Brazil. Bukan calang-calang negara. Yelaaa, even Neymar tengah injured..but still laa, ramai lagi player yg bagus. Risauuuu
Tapi dah tak risau da bila tau menang 7-1! Banyakkkkk tuuu.
Pagi esok Argentina VS Netherlands pulekkk. Aku? Haruslah sokong ARGENTINA ;)
Senyum sampai telinga pagi ni. Hewhew

20 comments:

  1. nieyl tak tgk pun..tapi en.husband yg tengok..
    sbb die berjaga malam..huhu~dalam kol4.30 tuh nieyl bangun masak sahur..kol 5 tuh sambil sahur..sambil tgk bola...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sambil-sambil la kite kan..pagi ni ade lg, teman la En husband klu rajin. Hehe ;)

      Delete
  2. wahh. layan bola jugak dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layan jugak kadang2..tp tak fanatik mcm kaum adam. Hehe ;)

      Delete
  3. 7-1 hihi..MV pilih netherlands

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kita jd musuh sementara sbb sy Argentina :p

      Delete
  4. brazil berduka kot tunggak utama xad..hukhuk :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mungkin mamai. Takpe, kte tggu next world cup pulak. Hehe

      Delete
  5. Assalamualaikum.. hahaha teruk gila brazil.. down je tengok. ahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..kan shiela kan. Kesian tgok Brazil kene kaww2 cmtu. Kite yg maluu tok dieorg. Haha

      Delete
  6. Replies
    1. Sebenarnye mse awl Spain. Tp disebabkan spain awl2 lagi dah chow, tu yg beralih ke German ;)

      Delete
  7. akak x minat bola :)
    salam kenal.
    dtg singgah & follow fara #208

    ReplyDelete
  8. salam.. hi, awak sokong German ke?? ^-^

    ReplyDelete
  9. Salam kenal..
    Sy dtg dan follow..

    ReplyDelete
  10. tak pnh tgk piala dunia... tapi suka aje sapa je yg mng... hehe

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan yang ke 16 dah...Selamat berpuasa dan saja ja blogwalking ni..Tengok blog kawan2.Datang dari Blog MiaLiana.Seronok sebab Mia rajin kumpul Link semua blogger supaya memudahkan kita blogwalking antara satu sama lain. Selamat berbuka puasa ya ;-) (lagi 3 jam jaa)

    ReplyDelete
  12. 7-1 macam main badminton plak rasanyakan.. slamat tak habiskan sampai 21. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...